Împrumută sau cumpără 
o carte. Te așteptăm!

 

Cumpără

Vino la bibliotecă

Rezervă prin telefon

Sună-ne

Rezervă online

În câteva clickuri

În lumina eternității – Leonard Ravenhill

MACK TOMLINSON

Editura Perla Suferinței

590 pagini

Mai mult...

Leonard Ravenhill s-a născut în 1907, la Leeds – în comitatul Yorkshire, Anglia. După întoarcerea la Dumnezeu, a studiat şi s-a pregătit pentru lucrarea creştină la Cliff College. În scurtă vreme a devenit clar pentru toată lumea că punctul său forte era evanghelizarea, şi Leonard i s-a dedicat cu toată forţa şi pasiunea. A fost unul dintre precursorii evanghelizărilor de stradă din Marea Britanie. Întâlnirile lui în anii războiului au atras mulţimi care blocau circulaţia în Marea Britanie şi un mare număr dintre convertiţii lui Îl urmau pe Domnul nu doar în Împărăţie, ci şi în lucrarea creştină de pe câmpurile de misiune din întreaga lume. Ravenhill a plecat acasă la Domnul în noiembrie 1994.

Acei metodiști uimitori  

A.W. TOZER

Editura Perla Suferinței

40 pagini

Mai mult...

Un omagiu adus slujirii lui John si Charles Wesley

Probabil ca nu exista alti oameni de la Martin Luther incoace care sa fi avut un efect mai profund asupra istoriei Bisericii crestine ca John Wesley si fratele lui, Charles Wesley. Cu siguranta, niciun lider de Biserica nu a avut un efect mai profund si mai durabil asupra istoriei unei singure natiuni asa cum a avut John Wesley asupra Angliei secolului al XVIII-lea.

Biblia de colorat pentru copii [AG]

ADRIAN BARBU

Editura Kerigma

112 pagini

Mai mult...

Prin intermediul celor 100 de planse de colorat, cei mici vor descoperi eroi precum Noe, Avraam, Iosif, Samson, David sau Daniel. Parintii au posibilitatea, pornind de la ilustratii, sa le povesteasca baieteilor si felitelor istoriile personajelor respective. Pe drept cuvant se poate spune ca Biblia de colorat este prima Biblie a copilului.

Vino să citești în liniște!

Mediu liniștit

Loc pentru copii

Muzică plăcută

Ceai, suc sau cafea

Cărți deosebite

Totul, înaintea Domnului!